<meta name=”google-site-verification” content=”N9KxeCrVsuWwmDQ4s_HbXc0LLLh4FRrbr-oxypkHIms” />

<meta name=”p:domain_verify” content=”c1f88ed67c6c4bf3958534fd5fff1e27″/>

HOME… or WORK? HOMEWORK desk is designed for ambients
where we live and work in the same space.

Carefully designed and produced locally in Slovenia.

HOMEWORK desk. Awarded design from Slovene designer Maja Repotočnik. Handcrafted locally in Slovenia from wood.

Homework is a table for small appartments where we live and work in the same space. Table transforms to suit best both scenarios. It also provides additional storage space and improves organization of cords.

 

 Miza HOMEWORK. Slovensko oblikovanje. Inovativen lesen izdelek. Prejemnik nagrade sejma Ambient 2016 oblikovalke Maje Repotočnik.

Miza HOMEWORK je rešuje problem manjših stanovanj, kjer dom (HOME) in delo (WORK) prehajata eden v drugega. Dvižna delovna ploskev omogoča hitro transformacijo bivalne mize v delovno in obratno. Ko te obisk preseneti sredi dela, ves ustvarjalni nered le zapreš in kasneje nadaljuješ, kjer si ostal. Pod osnovno ploskvijo je tako pospravljen prenosnik, poseben predelek omogoča boljšo organizacijo kablov, dodan pa je tudi predal za shranjevanje pisarniških pripomočkov.

Miza je produkt sodelovanja industrijske oblikovalke z mizarstvom in je v celoti izdelana iz lesa – brezova vezana plošča in noge iz bukovega lesa.

Miza je bila oblikovana v letu 2016 in razstavljena na Sejmu Ambient 2016, kjer je prejela dve nagradi: nagrado v segmentu Top ideje in nagrado v sklopu Top 5, ki jih podeljuje Gospodarsko razstavišče, deležna pa je bila tudi veliko zanimanja s strani obiskovalcev.